Çayırbaşı Şehit Yaşar Çakır Ortaokulu

Vizyon: Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışılan, Herkesin destek olduğu, Her öğrencinin başardığı, ve tüm imkansızlıklarını yenmiş bir okul toplumu olmak.

Misyon: Etik ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, teknolojiyi amacına uygun olarak kullanabilen, özgüveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı ve çevreye duyarlı insanlar yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09.00 -16.00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cayirbasiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇAYIRBAŞI KÖYÜ İSTİKLAL MEVKİİ ATATÜRK SK. ALTINDAŞ OKUL BLOK NO: 25 ALTINTAŞ / KÜTAHYA

Yerleşim Yeri - Kütahya/Altıntaş/Çayırbaşı Köyü

Ulaşım Öğretmenlerimizin geneli il merkezinde ikamet etmektedirler. Servis yoktur. Öğretmenlerimiz okula kendi araçlarıyla (Dönüşümlü olarak) gelmektedirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kütahya iline 40 km, Altıntaş ilçesine 9 km uzaklıktadır.